Sentido Palm Royale

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Sentido Palm Royale

Nalazi se u mestu Soma Bay, na svojoj plaži, oko 50 km južno od centra Hurgade i aerodroma. Hotel se prostire na površini od oko 70.000 m² na obali zaliva Soma Bay koji je poznat po kristalno čistom moru. Hotel nudi veliki izbor restorana sa jelima iz različitih delova sveta, kao i mnoge sportske i zabavne sadržaje.Nalazi se na prostranoj, lepo uređenoj peščanoj plaži, dugačkoj 1,2 km koja važi za jednu od najlepših u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire.

Hotel ima ukupno 445 smeštajnih jedinica od kojih je 384 superior soba. Sve superior sobe su veličine oko 45 m² i poseduju:  balkon ili terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, split klimu, satelitsku TV, sef, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet. Family sobe su veličine oko 65 m², isto su opremljene kao i superior, a sastoje se iz dve spavaće sobe – jedna sa bračnim krevetom, a druga sa singl ležajevima.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Usluga je All inclusive i obuhvata:  doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima) uz uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku dana. Pored glavnog restorana „Cafe Stella“, hotel ima 4 a la carte restorana: „Asian Delights“ (specijaliteti dalekog istoka), „Il Portico“ (italijanska kuhinja), „Taverna Barba Kiriakos“ (grčka kuhinja) i „El Tannour“ (libanska kuhinja). Barovi: „Azur“ (10:00 – 18:00), „Poolside“ (od 10:00 do zalaska sunca), „Captain Nemo’s“ (na plaži), „Water Sports“, „Atrium“ (15:00 – 18:30), „Johnny’s“(17:00 – 01:00), „Cleopatra Disco“ (23:00 – 03:00).

Plaća se: uvozna alkoholna pića, flaširana pića, restoran „La Terrace“, ceđeno voće.

Otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, teretana, 4 teniska terena, odbojka na plaži, mini golf, vaterpolo, aerobik u vodi, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela. Za decu su tu: dečiji bazen koji se greje, mini klub i igralište.

Plaća se: Spa centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže i tretmani), sportovi na vodi, ronjenje, škola jahanja, bilijar, čuvanje dece.

Ostalo: konferencijske sale, servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, apoteka, foto radnja, prodavnice, menjačnica, salon lepote, frizer.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
1. dan BEOGRAD - HURGADA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona kod agencije. (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let SM 388 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:30, po lokalnom vremenu. Prevoz avionom na relaciji Beograd - Hurgada (let traje oko 3 sata  i 30 minuta). Planirano vreme sletanja na aerodrom u Hurgadi u 10:00, po lokalnom vremenu. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
2. dan. - 6. dan HURGADA Smeštaj u Hurgadi je na bazi 6 / 9 / 10 / 13 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...
7. / 10. / 11. / 14. dan HURGADA Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom.
8. / 11. / 12. / 15.dan HURGADA - BEOGRAD Transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let SM 387 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00, po lokalnom vremenu. Let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 04.30, po lokalnom vremenu. Kraj programa.
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj