Rixos Premium Magawish Suites Villas

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u turističkom delu Hurgade, a na 7km od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Hotelski sadržaj:
Hotel Rixos Premium Magawish suites and villas ima veliki izbor smeštajnih jedinica, od soba i apartmana do luksuznih vila sa bazenom.
Sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovaj verovatno najluksuzniji all-inclusive hotel u Hurgadi, nudi izuzetne sadržaje, uključujući sedam barova, šest bazena, pet a la carte restorana, fitnes centar, Riki Kids Club, teren za tenis, košarku i odbojku, i ronilački klub.

Plaža:
Hotel ima privatnu plažu.

Sobe:
Smeštajne jedinice Rixos Premium Magawish suites and villas poseduju moderan nameštaj, telefon, TV, sef, aparat za kafu i čaj, i mini bar (koji se dopunjava svakog dana). Kupatila su opremljena sa: punim toaletnim priborom, bademantilima, papučama, fenom za kosu i peškirima.
Suite- garden view ima balkon sa pogledom na vrt, dok Suite- sea view ima balkon sa pogledom na vrt. Površina ovih smeštajnih jedinica je izmedju 53 i 73 m2. Mogu smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete.
Lagoon swim-up Suite je površine od 130 m2. Ima dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom i spavaću sa velikim francuskim ležajem i 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana). Može smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete.
Pool villa je površine između 105 i 129 m2. Ima dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom i spavaću sa velikim francuskim ležajem i 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana). Može smestiti najviše troje odraslih i jedno dete ili četvoro odraslih.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-magawish-suites-villas
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj