Jaz Makadi Oasis Resort

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Makadi Bay, oko 30km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu. Nalazi se u srcu Madinat Makadija – Souk Makadi, nedaleko od brojnih prodavnica, restorana i kafića. Gosti mogu uz doplatu da koriste aqua park Makadi Water World kao i golf terene. 

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji klub.

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more od koje je udaljen oko 250m. Do plaže redovno vozi mini bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu i sve imaju – balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran El Hambara i tri bara – El Shamousa Pool Bar, Lobby Bar i Beach Bar. 

Plaća se: dine-around (uz obaveznu prethodnu rezevaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, bilijar, fudbal, stoni tenis, teren za tenis, streličarstvo, animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena. 

Spa & wellness
Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj