Hotel Sentinus

Kušadasi, Turska

već od 299€

Opis destinacije

Kušadasi (turski: Kuşadası) je primorski grad i veoma popularno letovalište srpskih turista. Nalazi se na obali Egejskog mora. Nekada mali ribarski gradić, danas je nezaobilazna letnja destinacija turista iz čitavog sveta. Dovoljno je reći da grad broji oko 70.000 žitelja, dok tokom letnje sezone u Kušadasiju boravi i do milion turista. Savremeni naziv grad je dobio po poluostrvu na izlasku iz centra grada, koje je pre spajanja sa obalom bilo ostrvo - Ostrvo golubova. Naziv je zapravo kovanica od dve reči - ptica (turski: kuš/kuş) i ostrvo (ada). Ovo poluostrvo dominira panoramom kada se Kušadasiju prilazi sa mora, ili ako se grad preleće avionom. Na istom se nalaze tvrđava, svetionik i mali zoo vrt. Kušadasi nema sopstveni aerodrom, već se koriste aerodromi „Adnan Menderes“ u Izmiru (80km) i „Milas-Bodrum“ u Milasu (120km). Grad poseduje marinu i luku, gde uvek možete videti luksuzne jahte, višespratne kruzere i ogromne prekookeanske brodove. Ovo letovalište može da se pohvali velikim brojem lepo uređenih plaža, od kojih su najpoznatije: Green Beach, Ladies Beach, Long Beach, Mili Park, Kustur i naravno Gradska plaža. Kušadasi ima oko 1100 hotela, vila i apartmana različitih kategorija.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Hotel

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Broj nocenja

 • 10 Noćenja

Broj kreveta

 • 2 Kreveta
 • 3 Kreveta
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...
Hotel Sentinus 4* se nalazi na plaži, odnosno Long beachu, udaljen oko 6km od centra Kušadasija. Hotel se sastoji od dve zgrade i ima ukupno 102 smeštajne jedinice. Sve sobe su standardne (30 m2, max 3 osobe + dete), poseduju klima-uređaj, kupatilo, TV, fen, mini bar i sef uz doplatu telefon i balkon, WI-FI internet. Od hotelskog sadržaja izdvajaju se bazeni za odrasle i decu, više restorana i barova, 24-časovni room service. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Usluga u hotelu Sentinus je all inclusive (sve uključeno).

Prema pravilima hotela posebno se plaćaju: A’la Carte restoran, vešeraj, usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet, šoping.
Sport i zabava: otvoreni bazen, dečji bazen, mini klub za decu od 4 do 12 godina, tursko kupatilo, sauna, fitnes, pikado, stoni tenis, animacija, odbojka na plaži.

Prema pravilima hotela posebno se plaćaju:bilijar, motorizovani sportovi na vodi, masaža.

Smeštajne jedinice:

 - Dvokrevetna soba (1/2 standard room) – Francuski ležaj ili dva singl ležaja;
 - Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem (1/2+1 standard room) –  Francuski + pomoćni ležaj;
Gotovinsko plaćanje - 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana; osim za rezervacije ranog bukinga po uslovima hotela

Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

LOR

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj