Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u popularnom turističkom letovalištu Moraitika, na istočnoj obali ostrva Krf. Od peščane, uređene i široke  plaže hotel je udaljen svega 100 metara. Od centra mesta u kome se nalaze restorani, barovi i prodavnice hotel je udaljen 300 metara. Autobusko stajalište, sa koga saobraća lokalni autobus do svih aktraktivinih lokacija na ostrvu, je od hotela udaljeno 300 metra. Glavni grad ostrva i aerodorm od hotela su udaljeni oko 20 km.

Plaža: Od peščane, uređene i široke  plaže hotel je udaljen svega 100 metara. Ležaljke i suncobrani se na plaži dodatno doplaćuju.

Hotelski sadržaj: Prijatan hotel u porodičnom vlasništvu u svom sastavu ima: recepciju, lobi bar, otvoren baze sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, restoran i parking.

Sobe: U svom sastavu ima 32 sobe. U ponudi naše agencije su standardne i renovirane superior sobe. Standardne i superior sobe imaju delimmičan pogled na more. Sve smeštajne jedinice u svom sastavu imaju kupatilo (fen za kosu), TV, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu 2 evra po danu), mini frižider, klimu (uz doplatu 7 evra po danu), sef (uz doplatu 1.50 evra po danu) i balkon. U sve tipove soba se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrase osobe. Treći ležaj je pomoćni. Krevetac za bebu se može dobiti besplatno uz prethodnu najavu.

Usluga: Polupansion (doručak na bazi švedskog stola, večera se poslužuje - jedno jelo i salate na švedskom stolu).
Napomena: Preporuka svim tipoviima gostiju koji žele da budu u blizini peščane plaže.

Kontakt: www.prassinonissi.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj