Hotel 115 The Strand Hotel By Neu Collective

Silema, Malta

Opis destinacije

Ostrva Malta, Gozo i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno nasleđe je spoj mnogih kultura koje su vekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmiraće vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj cete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mešavine stilova i kultura, Valeta je neodoljiva i zavodljiva.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Usluga: Noćenje sa doručkom
Lokacija: Hotel se nalazi u Sliemi, na glavnom šetalištu. Odlično je povezan sa Valetom, kako autobuskim, tako i trajektnim prevozom čije stanice se nalaze u neposrednoj blizini hotela.
Hotelski sadržaj: lobi, restoran, bar, bazen, spa i velnes centar, sala za sastanke. Na poslednjem spratu nalazi se krovna bašta i restoran sa barom.
Standardna soba: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), set za pripremu kafe ili čaja, mini-bar, fen.
Porodična standard soba: kuhinja, klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), set za pripremu kafe ili čaja, mini-bar, frižider, fen.

- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj