Ekies All Senses Resort

Vurvuru, Sitonija

Opis destinacije

Pre samog početka krivudavog puta Sitonije, koji vas vodi u obilazak najegzotičnijih plaža istočne obale, ušuškan u borovu šumu nalazi se Vurvuru. Iako na istočnoj obali, ipak još uvek na zlatnoj sredini, na samo 10km od Nikitija, i na skoro podjednakoj udaljenosti od dva najveća letovališta na oko 30km od Sartija i Neos Marmarasa. Mesto je rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. Karakteriše ga mali broj smeštaja za izdavanje i veliki broj privatnih luksuznih vila i vikendica. Obala Vurvurua je nešto uža ali s obzirom na mali broj gostiju to ne predstavlja problem. Najpoznatija plaža Vurvurua – Karidi beach, svojom atraktivnošću privlači goste i iz drugih delova Sitonije. Vurvuru je odlično snabdeven i ima nekoliko sjajnih taverni i picerija. Naspram Vurvurua se nalazi mali arhipelag sa devet ostrva od kojih je najveće ostrvo Diaporo. Iz ovog razloga Vurvuru je čest izbor za goste koji imaju svoje čamce. Iako nemate svoj čamac, imaćete priliku da ga rentirate i otkrijete prelepe plaže oko Vurvurua.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ekies All Senses Resort se nalazi pored plaže u zalivu Vurvuru na poluostrvu Sitoniji, na Halkidikiju. Hotel Ekies All Senses Resort se nalazi na privatnoj plaži. Hotel Ekies All Senses Resort  je porodično odmaralište koje nudi svojim gostima kristalno čistu vodu i plažu sa belim peskom koje su idealan beg za opuštanje u prirodi. 

Soba: Hotel Ekies All Senses Resort  poseduje  64 smeštajne jedinice u svom sastavu.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, junior suite i large suite.  Standard sobe imaju između 22-30m² i imaju bračni krevet. Superior sobe imaju između 26-36m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite imaju između 40-60m² i imaju jednu veliku prostoriju sa velikim bračnim krevetom, sofa krevetom i velikim balkonom. Large suite imaju 55m² i imaju veliki bračni krevet i sofa krevet. Sve sobe hotela Ekies All Senses Resort su moderne, svetle i prozračne, sa karakterističnim dekorom. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini-bar i balkon. Wi-Fi je besplatan. 

Hotelski sadržaj: Hotel Ekies All Senses Resort u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Ekies All Senses Resort ima glavni bar kao i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima parking koji je besplatan kao i usluge pranja veša. U okviru hotela se nalazi i manji mini market.

Sport i zabava: Hotel Ekies All Senses Resort u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gosti hotela mogu da koriste teretanu, kao i sto za stoni tenis. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar i saune uz doplatu. Za najmlađe goste zadužen je tim animatora.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj