Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotelski kompleks nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u mirnom zalivu Vravrona i prelepom ambijentu okružen zelenilom. Samo sat vremena od centra Atine, hotel pruža vrhunski pejzaž za nezaboravan odmor na plaži. U širem području, pored plaže hotela, postoji mnoštvo prekrasnih plaža, lako dostupnih, na ne više od 10 min vožnje od hotela.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu plažu gde su ležaljke i suncobrani dostupni uz konzumaciju pića.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, room servis (07:00-23:00), glavni restoran, Filema a’ la carte restoran, loby bar, bar pored bazena, Aria bar, bar na plaži, spoljašnji bazen sa slanom vodom sa delom za decu, mini i junior klub za decu, menjačnica, besplatan parking, dadilja (na upit, uz doplatu), hemijsko pranje i sušenje veša, prostorija za odlaganje prtljaga, doctor na poziv, wi fi internet u javnim delovima hotela, 2 teniska terena, mini fudbal, igralište za odbojku i košarku, stoni tenis, dečije igralište, centar za sportive na vodi, animacija.

Sobe:
Hotel raspolaže sa sobama u glavnoj zgradi i bungalovima. Sve sobe poseduju kupatilo sa kadom, SAT TV, klima uređaj, wi fi internet, mini frižider, mini bar, sef, telefon, fen za sušenje kose, i balkon sa pogledom na more, planinu ili vrt. Sobe su deluxe sa pogledom na planinu ili more površine oko 18m2, sadrže francuski ili dva standardna ležaja, namenjene za max 2 odrasle i dete, Premium sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na planinu površine oko 19m2, sadrže dva standardna ležaja i krevete na sprat, namenjene za smeštaj dve odrasle i dvoje dece, a u sobi sa pogledom na more francuski ili dva standardna ležaja namenjene za 2 odrasle i dete, Premium porodične sobe površine oko 34-38m2, sadrže francuski i dva standardna ležaja i imaju odvojenu spavaću sobu. Bungalovi mogu biti Deluxe pogled more površine oko 18m2, sadrže francuski ili dva standardna ležaja namenjene za max 2 odrasle i dete, Premium porodični površine oko 52m2, sadrže francuski i dva standardna ležaja i Premium bungalov pogled more površine oko 22-28m2, sadrži francuski ili dva standardna ležaja i krevete na sprat i namenjen je za smeštaj 2 odrasle i dvoje dece.

Usluga:
Polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.dolceatticariviera.com

Napomena:
U širem području, pored plaže hotela, postoji mnoštvo prekrasnih plaža, lako dostupnih, na ne više od 10 min vožnje od hotela. Hotel je za preporuku za miran odmor.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj